Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΡΑΞΗ με μια υπογραφή στην πανελλαδική έκκληση για ένα τέλος στη ΛΙΤΟΤΗΤΑ:

Για πρώτη φορά μετά την έναρξη της κρίσης, γίνεται μια συντονισμένη, εθνική προσπάθεια για ένα τέλος στο αποτυχημένο πείραμα της λιτότητας που έχει γονατίσει τη χώρα μας αλλά και την Ευρώπη. Η προσπάθεια έχει κερδίσει πολλούς και ισχυρούς συμμάχους διεθνώς, αλλά δέχεται ολοένα και πιο σθεναρή αντίσταση από τους πολιτικούς ηγέτες, τα ΜΜΕ και τα τραπεζικά συμφέροντα που ποντάρουν στο ναυάγιο της ελπίδας.


Όλα θα κριθούν στις συναντήσεις των επόμενων ημερών. Αλλά οι ισχυροί της Ευρώπης θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο πίεσης κι εκφοβισμού για να κάνουν την ελληνική κυβέρνηση να λυγίσει. Κάποιοι μάλιστα ήδη μιλούν για χαλάρωση των θέσεων της Ελλάδας. Αν όμως εμείς οι πολίτες, δημιουργήσουμε μια εκκωφαντική, ενωτική, υπερκομματική έκκληση ενάντια στη λιτότητα, μπορούμε να γίνουμε το δημοκρατικό αντίβαρο στην πίεση των δανειστών και να δώσουμε στην Κυβέρνηση τη δύναμη που χρειάζονται για να επιμείνει στις προεκλογικές της υποσχέσεις και να εξασφαλίσει μια νέα, δίκαιη συμφωνία για τη χώρα μας.

Πρόσθεσε το όνομα σου στην πανελλαδική έκκληση για ένα τέλος στη λιτότητα
. Όταν φτάσουμε τις 200.000 υπογραφές, η ομάδα του Avaaz θα παραδώσει το ψήφισμα και τα μηνύματα μας στους πολιτικούς. Είμαστε πιο κοντά από ποτέ στο τέλος της λιτότητας – ας μην επιτρέψουμε σε κανένα να σκοτώσει την ελπίδα μας. Υπόγραψε και διάδωσέ το στους πάντες.

Υπόγραψε το ψήφισμα προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Οικονομικών:
Ως πολίτες, στηρίζουμε την εθνική προσπάθεια διαπραγμάτευσης του χρέους και σας καλούμε να τηρήσετε τις προεκλογικές σας υποσχέσεις για ένα τέλος στις αποτυχημένες πολιτικές λιτότητας. Με αξιοπρέπεια και αποφασιστικότητα να επιμείνετε σε μια οριστική λύση που θα βάζει τους πολίτες της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης πάνω από τα κέρδη των τραπεζών. Κάντε την ελπίδα πράξη.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ (με ΚΛΙΚ στον παρακάτω σύνδεσμο):

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απ’ το φεγγίτη των ονείρων παρακείμενης σιωπής με λέξεων κυματισμούς πολύτροπους στα διάσελα του ιάμβου σ’ αυτό ή σ’ άλλο Ποίημα σηκώνει το «φουστάνι των υποσχέσεων ως τους μηρούς», η Ποίηση, θηρεύτρια των Ονείρων μας. Δώσε μας, Ποίηση, κάτι να πιστέψουμε. Δώσε μας πίστη, ένα κεντρί σαν χάδι, μια λέξη λαγνείας στον «τύπο των ήλων», την αιώνια νύχτα που σπαταλά στ’ αστέρια σωσίβιες λεπτομέρειες συνουσίας με το Όνειρο. Σε κανέναν όμως μην αποκαλύψεις τη μικρή υστερόγραφη, αιώνια ανταμοιβή στη χαραυγή. Γιατί τι δίνεις Ποίηση, τι παίρνεις; «Κινήσεις που οδηγούν σ’ ένα απλό «κρεβάτι» και καλοκαιρινά σεντόνια βάναυσα λευκά»; …